reviews

Based on 28 reviews
93%
(26)
4%
(1)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
S
CHANGING. LIPGLOSS
Sawsan Ahmed
Dejlige lyserød lipgloss 🥰🥰🥰

Er så vild med den . Den blødgøre læberne og plus den lyserød farve Wawo 😀💃🏾💃🏾*****
Og tusinde tak for fine pakket ind og lille gave og den dejlig hilsen 😃😃😍😍💖

Fantastisk sæt!

Dette er et uundværligt sæt! Jeg har prøvet mange læbescrubs, men de har ofte været for grove. I dette sæt er læbescrubben fænomenal, og føles skøn og blid mod læberne, og efterlader dem bløde.

Læbeolien er også virkelig lækker, og har en dejlig diskret duft. Læberne føles så flotte og velplejede, med dette sæt! ❤️

T
I AM ME. TINTED LIPGLOSS SÆT
T.F.
Amazing

Altid imponeret ! Virkelig!

Tak for den positive anmeldelse af vores lipglosses! Det er fantastisk at høre, at du er imponeret over vores produkter. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at imponere dig i fremtiden❤️.

T
I AM ME. TINTED LIPGLOSS SÆT
Tessa Fallesen
Amazing!

Bedste produkter ever!

B
Rose. Blossom LipGloss
Benedicte Bwanakeye
Perfect

Utrolig god, og så blød på læberne! 10/10 <3

Tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du elsker din lipgloss. Som tak sender vi dig en rabatkode, som du kan bruge på din næste ordre hos os. Tak igen for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen ❤️.

T
BOSS UP. CUSTOMIZED LIP GLOSS
T.A.F.
Altid glad

Jeg har kun modtaget fantastiske produkter herfra <3 in love
Knus Tessa

Tak Tessa!

Vi er virkelig taknemmelige for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter. Din opbakning betyder utrolig meget for os, og vi føler os beærede over, at du har valgt at være en del af vores fællesskab.

Tak fordi du har delt dine tanker med os og andre.

Venlig hilsen,
Bahati Boutique

Fantastisk produkt!

Jeg er så tilfreds med min lip glaze. Jeg har ret sensitive læber og var derfor skeptisk, men den er virkelig lækker og fugtgivende. Effekten holder længe. Duften er frisk og jordbæragtig og ikke syntetisk. Elsker Bahati Boutique <3 fucking cute pakke i øvrigt

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at vores lip glaze opfylder dine forventninger med sin fugtgivende formel og passer til dine sensitive læber. Tak fordi du elsker Bahati Boutique <3.

Som tak for din feedback vil vi sende dig en særlig rabatkode. Koden bliver sendt til din e-mail i dag.

M
GRATEFUL. LIPGLOSS
Mynte Amtoft Lætgaard
Mega lækker men meget stærk scent

Lækkert produkt der ser smukt ud på læberne. Syntes dog at det er en voldsom scent af lavendel som også kan smages.

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes produktet ser smukt ud på læberne, men vi beklager, at du oplever en stærk lavendel-scent. Vi vil tage dette med i betragtning i vores fremtidige produktudvikling.

Vi vil gerne sende dig en særlig rabatkode som tak for din feedback. Den bliver sendt til din e-mail i dag <3.

meget tilfreds

jeg købte denne bundle da den lige var kommet ud. jeg er fuldt ud tilfreds med produkterne og anbefaler det til alle, jordbær duften er virkelig god og mine læber er ikke tørre og skrællende mere.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på det, og vi er så glade for, at vores produkt opfyldte dine forventninger! Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode som tak. Den bliver sendt til din e-mail <3.

STRAWBERRY DREAMS. WHIPPED LIP POLISH

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode til din næste ordre. Den bliver sendt til din e-mail <3

De bedste hilsner
Bahati Boutique

Elsker

Meget meget meget smuk lipgloss. Kæmpe fan

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med dit køb. Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode til din næste ordre. Den bliver sendt til din e-mail <3

De bedste hilsner
Bahati Boutique

Lækker

Jeg blev positivt overrasket! Den er tykkere i konsistens end jeg troede den ville være. Jeg havde forestillet mig lidt olie agtig, men det er den bestemt ikke. Den er ikke lige så "tung" som en gloss, men heller ikke flydende. Den holder ikke så længe på læberne, men jeg tager gerne ofte på. Også dufter den super godt. Ikke for voldsomt, så man kan smage den er perfumeret, men meget let, det lækkert! Jeg skal helt klart have denne igen, når min er tom 😃💕

Kære Betinna,

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på alle vores kunder, og anmeldelser som din er det, der holder os i gang.

Vi har sender dig en takke-e-mail med en rabatkode til brug ved dit næste køb hos os <3.

Way better than expected

Absolutely love it!!! It matches my natural lip color so well and it’s so hydrating, I might just ditch my lip balm and use the gloss instead. I will 100% be buying more in the future 🫶

Dear Kathy,

Thank you very much for your kind review! We really appreciate all our customers and reviews like yours are what keep us going <3.

We will send you an email with a discount code to use for your next purchase with us <3.

Fantastisk Lipgloss!

Denne Lipgloss er virkelig pengene værd. Den sidder perfekt på ens læber, og den holder virkelig godt! Jeg døjer rigtig meget med tørrer læber, og har endnu ikke fundet et produkt, der virker så godt, mod tørrer læber som denne. Ikke engang en læbepomade har kunne gøre, hvad denne kan.

Hej Nadja

KÆMPE tak for denne enormt flotte anmeldelse. Virkelig dejligt at høre, at høre at din lipgloss fungerer rigtig godt for dig – og SKØNT at høre, at den hjælper på dine tørrer læber <3.

Vi har sender dig en takke-e-mail med en rabatkode til brug ved dit næste køb hos os <3.

Bedste hilsner
Bahati Boutique

STRAWBERRY DREAMS. LIP GLAZE

Hej Lærke,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode til din næste ordre. Den bliver sendt til din e-mail <3

De bedste hilsner
Bahati Boutique

Helt fantastisk.

Elsker den. Jeg hader lipgloss normalt, men jeg bruger den her, som jeg ville bruge en normal læbepomade😛😛 jeg er obsessed.

Hej Cajsa

Tusind tak for denne enormt flotte anmeldelse. Virkelig dejligt at høre, at høre at du er tilfreds med din lipgloss <3.

Vi har sender dig en takke-e-mail med en rabatkode til brug ved dit næste køb hos os <3.

Bedste hilsner
Bahati Boutique

O
MOTIVATED. LIPGLOSS
Olivia G.J.
Amazing!

My all time favorite lipgloss, shiny AND moisturizing💖

Hey Olivia

Wow! Thank you so much for the kind words, and for being a loyal customer <3.

As a thank you, we will send you an e-mail with a discount code for your next purchase with us <3.

Lips never been softer

Jeg har brugt denne duo i snart 14 dage og jeg er in love!
Det eneste kritik punkt jeg kan give er til selve tuben som Lip Glaze kommer i. Da den kan være lidt besværlig at få produktet ud af den.
Men stadig 10/10 worth everything

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil undersøge det problem med Lip Glaze beholderen. Som tak for dine venlige ord har vi sendt dig en rabatkode til dit næste køb hos os. den er sendt til din e-mail <3.

N
CLEAR. LIPGLOSS
Nadia Steen
Clear lip gloss

Produktet er fantastisk og virkelig flot:)

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på det, og vi er så glade for, at vores produkt opfyldte dine forventninger! Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode som tak. Den er sendt til din e-mail <3.

V
Raspberry | Lip Scrub
Veronica Hoeyer
Helt uimodståelig

Libscrub'en er super nem at bruge og giver resultater med det samme. Den dufter så skønt af hindbær og sukkeren får det næsten til at dufte af slushice.
Den kan helt klart anbefales <3

V
Mocha | Nude Lipgloss
Veronica Hoeyer
Alt hvad man kunne ønske sig i en lipgloss!

Jeg er først nu begyndt at gå op i lipgloss og har haft svært ved at finde en farvet lipgloss der passer perfekt til min hudtype (lys) de ender normalt med at se for pink eller orange ud, men ikke Mocha, den er helt perfekt og er super rar at have på læberne og er jeg helt vild med caramel duften <3

A
Bahati Customizable Lip gloss
Aya Dam-Andersen
Rebekka

Farver: Shiny blue og purple

Glitter: Holographic Gold

J
Pink Butterfly
Johanne Petersen
God

Jeg modtog min ordre for 2 mdr siden og elsker duften. Jeg synes den ligger for tykt på læberne, og tuben var en smule utæt, det skal lige siges at hun har opgraderet tuben siden da, hvilket er super professionelt! Fandt din shop over tik tok og elsker at støtte små virksomheder:)

J
Pink Butterfly
Josefine
Pretty

Very pretty pink. Looks lovely and girly. Sweet:)

J
Raspberry | Lip Scrub
Josefine
Good

This has become part of my daily routine. Feels nice and moisturizes and smoothes the lips well:)