Tolstoy TV channel

How It All Started

Bahati Boutique is a private owned Business located in Skanderborg, Denmark. The business was established by 18 y/o Ruth Ashely in August 2020. Ruth is the definition of a "GIRLY GIRL", and she is also a strong believer in manifesting the life we all deserve! She loves all things beauty, self-care, and inspiring others in any way she can. Not only does she want to help others with a similar mentality achieve their goals but she also wants to provide quality luxury items to enhance confidence because that is something she struggled with growing up.

Efterhånden som hun bliver ældre, forstår Ruth vigtigheden af at sætte sin mentale sundhed først, da dette er noget, hun har kompromitteret med tidligere. Hun bliver også en bedre version af sig selv hver dag og ønsker at sprede bevidsthed om, hvordan andre kan gøre det samme. Intet kom let til hende i livet, inklusive lanceringen af hendes virksomhed, som fik hendes lanceringsdato til at blive udskudt flere gange. Mange forhindringer kom på hendes vej, men Ruth sørgede altid for at huske, hvorfor hun startede i første omgang. Hun gør det til sit mål at være opmærksom på detaljer, fremstille produkter af høj kvalitet og altid have et budskab og en intention bag alt, hvad hun gør, inklusive hendes brand BAHATI BOUTIQUE.

Hvad Betyder "Bahati"?

Ordet "Bahati" i Bahati Boutique blev foreslået af Ruths mor og betyder held og lykke på swahili. Det var perfekt for Ruth, da hun ønskede at hendes virksomhed skulle bringe held og lykke ikke kun til hende selv, men også til alle hendes kunder og supportere. Navnet symboliserer en passion for positiv energi, velstand og skønhed i alles liv.

Produkter håndlavet med KÆRLIGHED

Vi hos Bahati Boutique mener, at DU FORTJENER luksuskosmetik af god kvalitet. I stedet for at vores produkter bliver masseproduceret i fabrikker, har vi valgt at håndlave størstedelen af de varer, vi sælger. Dette sikrer, at du får den mest naturlige og miljøvenlige løsning.

  • Vegansk

    De fleste af vores produkter er 100% veganske (1 produkt er ikke vegansk i øjeblikket). Dette betyder, at de ikke er blevet testet på dyr eller indeholder nogen ingredienser, der stammer fra dyr. Det er ikke kun dig og dyrene, der vil drage fordel af veganske produkter. At vælge plantebaserede ingredienser er faktisk også bedre for planeten!

  • Cruelty-Free

    Vi elsker dyr! Bahati Boutique er og vil altid være 100% fri for dyremishandling. Vi tester ikke færdige produkter eller ingredienser på dyr, og det gør vores leverandører eller tredjeparter heller ikke. Vi sælger heller ikke vores produkter, hvor dyreforsøg er påkrævet ved lov. Dyr bør ikke dø for vores udseende!

  • Mental Health

    Vi bekymrer os om mere end blot udseendet og din huds sundhed. Vi bekymrer os også om din mentale sundhed. Her hos Bahati Boutique lægger vi stor vægt på selv-kærlighed og selv-udvikling. Vi inkluderer motiverende breve og klistermærker i hver ordre, vi modtager. Vi gør så meget, vi kan, for at hjælpe vores kunder med at udvikle sig❤.

1 af 3